Azzibo.ro stocheaza datele dumneavastra in cookies pentru o experienta cat mai simpla si rapida. OK

Certificat de garantie/ Satisfactie 100%

DECLARATIE DE CONFORMITATE

SC Lamontte Worldwide Group SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Str. Baba Novac Nr. 2, Bl. U1, Sc. 1, Et. 4, Ap. 14, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. de ordine J40/14840/2012, Cod Unic de Inregistrare: 31021569, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din Hotararea Guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca accesoriile importate si comercializate de societatea noastra NU PUN IN PERICOL viata, sanatatea si securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele impuse de Uniunea Europeana.

CERTIFICAT DE GARANTIE

Eliberat de SC Lamontte Worldwide Group SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 3, Str. Baba Novac Nr. 2, Bl. U1, Sc. 1, Et. 4, Ap. 14, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. de ordine J40/14840/2012, Cod Unic de Inregistrare: 31021569.

Prin prezentul Certificat de Garantie pentru Accesorii, numit in cele ce urmeaza"CERTIFICAT", SC Lamontte Worldwide Group SRL, declara ca nu afecteaza drepturile consumatorului stipulate in Legea nr. 449/2003 si Ordonanta de Guvern nr. 21/1992 republicata precum si in alte norme si legi aplicabile si modificarilor ulterioare ale acestora

Bijuteriile fantezie si bijuteriile de inox comercializate sunt realizate din diverse aliaje metalice sau inox, placate sau nu cu aur de 18K-24K, care nu contin sau au un continut minim de Nichel si sunt ornamentate cu diverse tipuri de os sau pietre semi-pretioase si alte materiale nepericuloase.

La suprafata pietrelor pretioase sau semi-pretioase naturale se pot observa mici diferente in culoare sau forma sau crapaturi care nu pot fi corectate prin prelucrare si nu pot fi considerate defecte. Acestea dau un plus de valoare si unicitate produsului.

Accesoriile din piele comercializate sunt produse din tipul de piele mentionat pe factura, pe eticheta atasata produsului, precum si in zona de descriere a produsului de pe site-ul societatii azzibo.ro. Pot exista si situatii in care pielea este combinata si cu alte tipuri de materiale sintetice ex.: portiuni de materiale transparente, captuseli, capse, fermoare, etc. 

Accesoriile textile comercializate sunt realizate fie integral din matase naturala de diferite tipuri: Georgette, Twill, Satin, etc, fie din in, bumbac, lana, viscoza, sau pot exista combinatii intre aceste materiale mai sus mentionate. Fibra textila din care este confectionat fiecare accesoriu textil in parte este mentionata clar pe factura, pe eticheta atasata produsului, precum si in zona de descriere a produsului de pe site-ul azzibo.ro.

In calitate de cumparator al magazinului azzibo.ro detinut de SC Lamontte Worldwide Group SRL, puteti returna produsele cumparate in termen de 30 de zile de la receptionarea coletului fara a invoca un motiv anume si fara penalitati, adica aveti la dispozitie 20 de zile in plus fata de cele prevazute conform Ordonantei Guvernului nr. 130/2000. Costul returnarii produselor este achitat de cumparator, iar suma de bani returnata acestuia este fara costul initial al transportului. Detalii suplimentare cu privire la returnare gasiti in sectiunea  "Politica de Returnare" pe site-ul azzibo.ro.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

BIJUTERII DE ARGINT, FANTEZIE SAU DE INOX - Bijuteriile de argint 925%, bijuteriile fantezie sau cele de inox, pot oxida in anumite conditii specifice de mediu (transpiratie, expunere la diverse substante chimice, caldura, umezeala, etc.) si nu inseamna ca sunt defecte. In cazul bijuteriilor de argint oxidul poate fi indepartat prin curatare cu bicarbonat de sodiu sau solutii speciale (apeland la un bijutier). Argintul este un material delicat si relativ moale, in consecinta evitati lovirea sau bruscarea de orice fel a bijuteriilor dumneavoastra de argint, precum si expunerea acestora la diverse substante chimice, alcool, spray-uri, parfumuri, cosmetice, la umezeala, apa, etc. In acest scop recomandam sa nu purtati bijuteriile achizitionate de pe azzibo.ro cand dormiti sau in timpul activitatilor fizice intense, in dus sau in timpul oricaror activitati care presupun expunerea la substante potential daunatoare si care pot cauza dezlipirea pietrelor. Pentru a evita zgarierea pietrelor evitati pastrarea bijuteriilor in cutii comune, utilizati spatii separate de pastrare.

ACCESORII DIN PIELE - Evitati lovirea sau bruscarea de orice natura a accesoriilor confectionate din orice tip de piele, de asemenea evitati expunerea acestora la diverse substante chimice, alcool, spray-uri, cosmetice ,parfumuri, la apa, umezeala, etc. In acest scop recomandam sa nu purtati accesoriile din piele achizitionate de pe azzibo.ro cand dormiti sau in timpul activitatilor fizice intense, in dus sau in timpul oricaror activitati care presupun expunerea la substante potential daunatoare. Accesoriile din piele necesita ingrijire specifica periodica pentru a le pastra calitatea si a evita uscarea, craparea sau ruperea lor. Produsele din piele sunt foarte sensibile la praf, caldura sau frig excesiv, raze solare si variatii de temperatura.
Recomandam pastrarea lor in cutii sau in saculetul anti - praf pus la dispozitie de producator. Atentie: folositi produse de ingrijire a pielii specifice tipului de piele din care este confectionat accesoriul dumneavoastra. Nu folositi produse recomandate pentru alte tipuri de piele sau pentru alte materiale (ex. lemn), acestea nu sunt recomandate si pot fi chiar daunatoare. La prima utilizare a produselor pentru curatarea pielii este recomandata testarea acesora pe o portiune mica, intr-o zona putin vizibila a produsului pentru a va asigura ca nu apar decolorari. Va sugeram curatarea metodica a produsului cu o carpa foarte moale uscata sau folosind o solutie de curatare specifica tipului de piele, o data la cateva luni. Astfel veti prelungi viata accesoriului dumneavoastra.

ACCESORII TEXTILE - Matasea este un material delicat. Evitati expunerea accesoriilor de matase azzibo la diverse substante chimice, alcool, spray-uri, cosmetice, parfumuri, solutii de scoatere a petelor, detergenti, apa, umezeala, etc. Nu spalati accesoriile din matase azzibo, nu calcati la o temperatura mai mare de 110 grade Celsius, nu uscati la uscator si aveti in vedere ca pentru aceste accesorii de matase este exclusa clorurarea iar tratarea cu abur prezinta riscuri. Este permisa curatarea chimica, tratamente normale de curatenie fara restrictii. Evitati expunerea accesoriilor din matase naturala la praf, razele solare, murdarie, caldura, sau frig excesiv precum si variatii de temperatura. Recomandam pastrarea lor in cutii sau pungi sigilate. Accesoriile de in, bumbac sau viscoza pot fi spalate la 30 grade celsius si in cazul in care instructiunile nu o interzic calcate la temperaturile mentionate pe etichetele textile atasate produsului. Si aceste accesorii trebuie ferite de expunerea prelungita la razele solare, diverse substante chimice, compusi care contin alcool, spray-uri, cosmetice sau alte substante care pot dauna culorilor. 

In concluzie va sugeram sa intretineti accesoriul dumneavoastra (indiferent de materialul din care este confectionat), achizitionat de la azzibo.ro, doar conform etichetei atasate de produs. Orice curatare efectuata in alt mod decat cel recomandat este efectuat pe propria dumneavoastra raspundere, iar eventualele daune provocate produsului nu pot fi reclamate in nici un fel catre SC Lamontte Worldwide Group SRL care detine magazinul azzibo.ro.

Nu lasati accesoriile la indemana copiilor, deoarece pot contine parti mici si usor de desprins, care pot fi inghitite sau inhalate de copii.

Va recomandam sa respectati instructiunile de intretinere de pe eticheta produsului si pastrati eticheta pentru referinte ulterioare.

GARANTIA

Sectiune valabila pentru toate tipurile de accesorii achizitionate de pe azzibo.ro. Magazinul azzibo.ro ofera produselor sale garantie in conformitate cu Legea nr. 449/2003 si O.G. nr. 21 /1992 si anume 30 de zile calculate din momentul receptiei coletului.

Certificatul asigura remedierea de catre SC Lamontte Worldwide Group SRL, numai a defectelor de fabricatie constatate de catre cumparator in termen de 30 de zile de la achizitionarea produsului, notificate in scris de catre cumparator in termenul de mai sus si cu prezentarea Certificatului, a unei copii a facturii primite la cumpararea produsului si a unei copii a chitantei de la curier.

Prezentul Certificat nu asigura inlocuirea sau repararea produsului in cazul deteriorarii cauzate de nerespectarea instructiunilor de utilizare sau oricarui tip de accidente a utilizarii neglijente sau necorespunzatoare, a utilizarii produsului in alt scop decat cel pentru care a fost realizat, a uzurii normale in urma folosirii, a actiunii altor factori care nu au legatura cu defectele de fabricatie ale materialului sau care tin de manopera.
Existenta unor defecte de fabricatie se va evalua de catre un reprezentant al SC Lamontte Worldwide Group SRL (de catre un bijutier autorizat in cazul bijuteriilor de argint), iar in cazul in care se constata existenta unor astfel de defecte, reparatia se va efectua in mod gratuit.
In cazul imposibilitatii efectuarii reparatiei cumparatorul poate opta pentru inlocuirea produsului cu un alt produs de aceeasi valoare sau pentru primirea inapoi a contravalorii achitate pentru produs in momentul cumpararii.
Conform Legii nr. 449/2003 cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei sau primirea contravalorii in bani pentru motiv de cadere a pietrelor.
Reparatia gratuita in cadrul termenului de garantie va avea loc in termen de 30 (treizeci) de zile lucratoare de la notificarea in scris de catre cumparator a daunei aparute la adresa de email contact@azzibo.ro si returnarea produsului pe cheltuiala cumparatorului, la sediul SC Lamontte Worldwide Group SRL din Bucuresti, Sector 3, Str. Baba Novac Nr. 2, Bl. U1, Sc. 1, Et. 4, Ap. 14, cod postal 031627, insotit de documentele mentionate mai sus. In cazul constatarii existentei unui defect de fabricatie costul returnarii va fi rambursat catre cumparator. Mai multe informatii gasiti pe site la "Termeni si conditii, capitolul 10. GARANTIA OFERITA PRODUSELOR SI RECLAMATII ULTERIOARE RECEPTIEI ACESTORA".

VA RUGAM SA NOTIFICATI IN SCRIS ORICE SOLICITARE CU PRIVIRE LA GARANTIA PRODUSELOR LA ADRESA DE MAIL contact@azzibo.ro.