Azzibo.ro stocheaza datele dumneavastra in cookies pentru o experienta cat mai simpla si rapida. OK

Politica de returnare

GARANTAM 100% POSIBILITATEA RETURNARII PRODUSELOR IN 30 DE ZILE

Acesta este primul lucru pe care dorim sa-l stii de la noi.

Poti returna orice produs achizitionat din magazinul nostru, fara a invoca un motiv anume, in termen de 30 de zile de la data receptiei coletului.

Conform legislatiei in vigoare, Ordonanta de Urgenta nr.34/2014, poti returna produsele cumparate online, in termen de 14 zile de la receptie. 

NOI ITI OFERIM 16 ZILE IN PLUS.

Nu ai dreptul de a returna produsele in urmatoarele cazuri, conform Ordonantei de Urgenta 34/2014, articolul 16 lit. c si e:

c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator.

Deci in concluzie, in termen de 30 de zile de cand ai receptionat pachetul cu produsele comandate de tine, poti sa te decizi (fara a fi nevoie sa oferi o explicatie) sa le returnezi si vei primi inapoi integral contravaloarea lor. 

Nu ti se returneaza costul transportului.

Nu se returneaza costul transportului, iar in situatia in care ati beneficiat de transport gratuit si doriti sa returnati partial sau total comanda plasata vi se va returna contravaloarea produsului/produselor returnate minus contravaloarea transportului initial.
Ex: Ati plasat o comanda in valoare de 269 lei si doriti sa o returnati. Veti primi inapoi 269 lei - 21 lei costul transportului initial.

Procedura este foarte simpla. Nu trebuie decat sa ne trimiti un email la adresa: retur@azzibo.ro pentru a ne anunta intentia ta de a ne returna unul sau mai multe produse sau sa completezi formularul de retur si sa ne spui daca doresti sa schimbi cu altceva sau doresti banii inapoi.

FORMULARUL DE RETUR IL GASITI AICI.

Pentru o imbunatatire a calitatii serviciilor oferite de noi am aprecia daca ai preciza motivul pentru care faci returul.

Returul trebuie insotit de urmatoarele documente : factura fiscala, certificatul de garantie si chitanta de la curier.

Produsele pe care le trimiti inapoi trebuie sa fie in aceeasi stare de calitate ca in momentul in care le-ai receptionat fara rupturi, pete, fara a fi fost purtate, fara urme de uzura, sa aiba toate etichetele intacte. 

Urmatorul pas este sa ne trimiti coletul pe adresa firmei: Str. Baba Novac Nr. 2, Bl. U1, Sc. 1, Et. 4, Ap. 14, Sector 3, Bucuresti, cod postal 031627, apeland la firma de curierat prin care le-ai primit sau la o alta firma de curierat pe care o agreezi. 

Nu primim retururi prin Posta Romana.

Costul transportului pentru returnarea produselor va fi achitat de client.

Sc.Lamontte Worldwide Group SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returul dumneavoastra in cazul in care nu respectati aceste conditii de retur.

Vei primi banii inapoi in contul(codul IBAN) si banca pe care le-ai mentionat in email, in maxim 10 zile lucratoare, calculate din momentul in care returul tau este acceptat, in cazul in care aceasta a fost optiunea ta.

In situatia in care doresti alt produs (sau mai multe) in schimbul celor returnate, lucrurile functioneaza ca in cazul unei comenzi normale in ceea ce priveste livrarea bunurilor.

Diferenta apare doar la plata acestora, existand 2 variante:

1. Daca produsele noi sunt mai scumpe decat cele returnate, ne vei achita doar diferenta de bani.
2. Daca produsele noi alese de tine sunt mai ieftine iti vom returna noi banii in maxim 10 zile.

In cazul in care la comanda initiala alcatuita din 2 sau mai multe produse, ai beneficiat de transport gratuit si doresti sa returnezi partial comanda, iar valoarea produselor nereturnate nu atinge pragul de livrare gratuita (mai mare de 199 lei), vei primi in contul tau pretul produselor returnate minus costul transportului pentru comanda initiala.

Oricum ai privi lucrurile ai doar de castigat, in primul rand mult timp liber, apoi cu siguranta multa satisfactie garantata de calitatea produselor si serviciilor noastre.

Deci nu mai sta pe ganduri, ADAUGA IN COS!