Azzibo.ro stocheaza datele dumneavastra in cookies pentru o experienta cat mai simpla si rapida. OK

Politica de securitate si confidentialitate

Magazinul nostru garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor primite, gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Informatiile furnizate catre magazinul nostru sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume pentru comercializarea catre persoanele fizice sau juridice a produselor si serviciilor ofertate pe site sau in vederea informarii prin newsletter cu privire la ultimele noutati ale magazinului azzibo.ro. 

Azzibo.ro nu va face publice si nu va oferi tertilor datele primite de la vizitatorii sau cumparatorii sai fara acordul expres al acestora, decat daca acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare si de asemenea magazinul nostru nu incurajeaza spam-ul. Orice vizitator/cumparator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC Lamontte Worldwide Group SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, servicii de comunicatii electronice, comert on-line si concursuri on-line. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare preluarii si livrarii comenzilor plasate on-line si pentru a beneficia de ofertele si reducerile magazinului nostru www.azzibo.ro.Refuzul dumneavoastra conduce la imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: societatilor comerciale de curierat Sc. Cargus Express, Sc. Fan Courier si Posta Romana.
Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC Lamontte Worlwide Group SRL prin intermediul magaziului online www.azzibo.ro va rugam sa va inscrieti la newsletter.
- in situatia in care va abonati la newsletter consideram ca ati raspuns cu "DA" la aceasta intrebare si ca sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC Lamontte Worlwide Group SRL.
- in cazul in care va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc sau solicitati stergerea acestora adresati o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Lamontte Worldwide Group SRL pe adresa de e-mail management@azzibo.ro
Daca doriti sa cumparati un produs sau serviciu din magazinul www.azzibo.ro va rugam sa completati datele cerute in formularul de comanda ( nume, prenume, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon ).
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Lamontte Worldwide Group SRL pe adresa de e-mail management@azzibo.ro. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în strainatate.
SC Lamontte Worldwide Group SRL se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

SC Lamontte Worldwide Group SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarii de date la ANSPDCP sub nr. 30976.
Daca v-ati inscris la newletterul nostru veti primi informatii despre produsele si serviciile magazinului www.azzibo.ro, in cazul in care nu mai doriti sa primiti newsletterul azzibo.ro va puteti dezabona urmand linkul din foote-ul newsletterului primit sau printr-un e-mail la adresa management@azzibo.ro in care se speicificati clar acest lucru.

Azzibo.ro nu cere cumparatorilor sai furnizarea de date cu caracter personal gen parole personale, date confidentiale cu privire la conturi/carduri ci doar datele de contact necesare comercializarii produselor/serviciilor sale si livrarii acestora in conditii optime, sau date de contact in vederea transmiterii mesajelor gen newsletter la care cumparatorul se aboneaza benevol, pe propria raspundere. Avem nevoie de nume, prenume, numar de telefon, domiciliu si adresa de email. În momentul în care doriti sa cumparati online, va vom cere adresa de livrare si modalitatea de plata.

Azzibo.ro nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile aparute in urma neglijentei vizitatorului sau cumparatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale, precum si in situatia in care acesta divulga cu buna stiinta datele sale personale si confidentiale unor terte persoane.

Magazinul www.azzibo.ro nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre site sau catre adresele de email ale administratorului site-ului, ci numai faptul ca azzibo.ro nu va face publice datele respective.

Azzibo.ro nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

SC Lamontte Worldwide Group SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal al ANSPDCP sub nr. 30976 si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de dumneavoastra, pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare) si de marketing prin posta, telefon, email sau alte mijloace de comunicare din partea noastra. 

In magazinul online azzibo.ro puteti cumpara fara griji folosind cardul bancar, pentru ca atunci când va solicitam informatii personale (nume, adresa, numarul cardului), informatiile transmise sunt criptate. 

Acest magazin foloseste protocolul SSL (Secure Sockets Layer) pentru a codifica informatiile personale, transmise între computerul dumneavoastra si serverul MobilPay. SSL este o tehnologie de criptare a datelor care trec de la un browser web la un server web. Asigura confidentialitate si integritate mesajelor. Protocolul permite aplicatiilor de tip client-server sa comunice securizat pentru a împiedica falsificarea autentificarii. Daca alegeti sa platiti cu cardul bancar, înainte de a finaliza comanda, veti fi directionat catre serverele MobilPay. Toate adresele web securizate prin SSL încep cu https://. Majoritatea browserelor web afiseaza o pictograma în forma de lacat atunci când se stabileste o conexiune SSL (Google Chrome, de exemplu). Daca în browser vedeti o pictograma în forma de lacat, faceti click pe aceasta pentru informatii suplimentare în vederea confirmarii existentei unei conexiuni securizate. Puteti face cumparaturi folosind orice browser web, pentru o vizualizare optima a site-ului, va recomandam folosirea unui browser cât mai actual.