Azzibo.ro stocheaza datele dumneavastra in cookies pentru o experienta cat mai simpla si rapida. OK

Regulament vouchere si cupoane

VOUCHERE CADOU PENTRU PERSOANELE IUBITE!

Pe site-ul nostru poti cumpara si VOUCHERE CADOU, pentru a le oferi in dar persoanelor dragi tie.

Astfel vei scapa de vesnicele dileme cu care te confrunti in momentul in care trebuie sa faci un cadou cuiva si pur si simplu nu stii ce sa cumperi sau nu te poti decide ce sa alegi dintr-o multitudine de variante posibile.

Noi venim in ajutorul tau si-ti punem la dispozitie cea mai eleganta solutie: VOUCHER-ul CADOU, care este de doua feluri:

1. VOUCHER CADOU TIPARIT care este disponibil in valoare de 100 lei si in valoare de 200 lei.

Pe oricare din ele il poti cumpara de pe site-ul nostru in acelasi fel in care achizitionezi orice alt produs comercializat de magazinul azzibo.ro (voucher-ul cadou fiind considerat el insusi un produs), noi ti-l trimitem prin curier la adresa pe care ne-ai furnizat-o, apoi il oferi insotit de un buchet de flori, persoanei iubite.

2. VOUCHER CADOU IN FORMAT ELECTRONIC care este disponibil in valoare de 59 lei, 79 lei, 99 lei, 119 lei, 139 lei, 159 lei, 179 lei, 199 lei, 249 lei, 299 lei, 399 lei si 459 lei.

Modalitatea de achizitie este aceeasi ca la voucher-ul tiparit, dar il vei primi pe email, la adresa de email pe care ne-o vei furniza.

Atat voucher-ele tiparite cat si cele in format electronic au termen de valabilitate 1 an din momentul achizitiei, asta inseamna ca persoana care il primeste cadou are la dispozitie 1 an de zile, timp in care, oricand poate achizitiona produse de pe site-ul nostru. Exista o singura conditie: orice voucher poate fi folosit o singura data.

Click aici pentru a accesa pagina de unde poti achizitiona orice voucher.

Persoana care a primit Voucher-ul cadou il poate folosi  foarte simplu: nu trebuie decat sa acceseze site-ul azzibo.ro, sa adauge in cos produsul sau produsele pe care doreste sa le comande apoi sa introduca in casuta in dreptul careia scrie "aplicati un voucher cadou" seria inscriptionata pe voucherul primit. Apoi se finalizeaza comanda. 

Se pot achizitiona produse a caror valoare este egala sau mai mare cu valoarea voucherului cadou. 

In cazul in care achizitionezi produse a caror valoare este mai mica decat valoarea voucher-ului nu se returneaza diferenta de bani.

In situatia in care valoarea produselor tale este mai mare decat valoarea voucher-ului, se achita diferenta de bani folosind una dintre metodele prezentate in sectiunea "Cum platesti".

Voucher-ele cadou nu se pot folosi pentru a achizitiona un alt voucher cadou.

Astfel toata lumea este fericita, tu fiindca ai rezolvat problema elegant salvand timp pretios, iar persoana careia il oferi, de asemenea, fiindca isi poate achizitiona ceea ce isi doreste, evitand situatiile neplacute in care trebuie sa multumeasca si sa se arate incantata in fata unui cadou absolut inutil.
 
Nu ezita sa folosesti aceasta modalitate care te va scuti de multa bataie de cap.

 

CUPON DE REDUCERE/CUPON CADOU si cele oferite in timpul promotiilor speciale si concursurilor.

Pot fi acordate diferentiat sau pentru toate comenzile, in functie de valoarea comenzilor sau a modalitatii de plata.

Cupoanele de reducere/Cupoanele cadou pot fi utilizate numai ca plata partiala/integrala la achizitionarea unuia sau mai multor produse din magazinului online www.azzibo.ro

Se pot achizitiona produse a caror valoare este egala sau mai mare cu valoarea cuponului. 

In cazul in care achizitionezi produse a caror valoare este mai mica decat valoarea cuponului nu se returneaza diferenta de bani.

In situatia in care valoarea produselor tale este mai mare decat valoarea cuponului, se achita diferenta de bani folosind una dintre metodele prezentate in sectiunea "Cum platesti".

Clientul nu are dreptul sa solicite contravaloarea in bani a cuponului de reducere/cuponului cadou.

Aceste cupoane nu pot fi folosite la cumpararea de produse aflate la reducere sau in cadrul altor promotii si nu pot fi folosite la cumpararea de vouchere cadou.

Cupoanele de reducere nu se pot cumula.