Azzibo.ro stocheaza datele dumneavastra in cookies pentru o experienta cat mai simpla si rapida. OK

Livrare


Livrarea se face pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier Espress si Cargus.

Dupa ce comanda ta ajunge la noi vei primi confirmarea pe email.

Termenul de livrare pentru produsele aflate in depozitul nostru este 1- 3 zile, in functie de adresa de livrare, expedierea se face in aceeasi zi pentru comenzile plasate de L-V pana in ora 17:00, iar pentru comenzile plasate dupa ora 17:00 expedierea se va face a doua zi lucratoare. Pentru comenzile primite in weekend si in zilele de sarbatoare legala, expedierea coletului se va efectua in prima zi lucratoare.

Termenul de livrare pentru podusele aflate in depozitul furnizorilor nostri, este de 1 - 3 saptamani.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 199 lei.

Pentru comenzile care nu se incadreaza la livrarea gratuita costul de livrare estimativ este pentru:
- Bucuresti intre 15 lei - 18 lei.
- restul tarii intre 17 lei - 25 lei in aria retelei curierului ales. Pentru localitatile in afara retelei curierului rapid se vor percepe kilometrii suplimentari.

Costul de livrare exact iti va fi afisat in formularul de comanda dupa ce ai completat adresa de livrare.

Coletul va fi livrat la adresa mentionata in comanda, in intervalul orar 9:00 - 17:00 de L-V, sau Sambata pana in ora 14:00.

Te rugam sa specifici in campul OBSERVATII din comanda intervalul orar in care poti receptiona coletul.

In cazul in care cumparatorul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce reuseste sa contacteze telefonic cumparatorul. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu SC Lamontte Worldwide Group SRL, cumparatorul urmand sa plateasca costul transportului initial si sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. 

In cazul in care un cumparator are una sau mai multe comenzi neonorate, SC Lamontte Worldwide Group SRL isi rezerva dreptul de a nu mai lua in considerare viitoarele comenzi.

Factura care va insoti produsele dumneavoastra constituie anexa la contractul de vanzare/cumparare prezentat in capitolul "Termeni si conditii", conform legislatiei romane in vigoare.

Magazinul online www.azzibo.ro nu onoreaza comenzile primite de la cumparatorii ce nu au furnizat absolut toate datele de contact necesare livrarii.

Azzibo.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrarea comenzilor daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de magazinul nostru, de genul impedimentelor de forta majora precum : incendii, cutremure, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, etc.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de azzibo.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de magazinul nostru de la acest client.